We hebben hier te maken met een dreumes van 1.5. Die werkelijk waar elke dag de boel op stelten kan zetten. Hij vind de hele wereld mooi en prachtig, wat resultaat in alles oppakken, voelen, gooien of het in de mond te doen. Om gek van te worden. In ieder geval dit jaar komt de kerstboom er dus absoluut niet in. Want die staat denk ik geen half uur veilig. Tijd om wat anders te bedenken. Met wat speuren op pinterest heb je zat ideeen.

En laten we nu toevallig hier een action, kruitvat en wibra hebben. Zat winkels dus om alles in huis te halen voor wat kerst sferen.

De lantaarns heb ik bij de action vandaan en worden voor 10 euro per stuk verkocht. Ze zijn vrij groot ( 32x18x50cm ). Toen de Sint nog in het land was hebben we ze gedecoreerd met sinterklaas en zwarte pieten. Nu deze weer naar het warme Spanje zijn, zijn de lantaarns omgetoverd tot twee leuke kerstdorpjes 😍 de spulletjes komen bij de kruitvat en action vandaan. De deurtjes met slotje staan richting het raam voor mijn dreumes en de kinderen vinden het fantastisch om er naar te kijken. Zeg nou zelf gezellig toch ?

< a href=”https://hipenheppie.files.wordpress.com/2016/12/img_4569.jpg”&gt;< a href=”https://hipenheppie.files.wordpress.com/2016/12/img_5190.jpg”&gt;<<<<<<
;<<<<<
t;<<<<
gt;<<<
><<
p>

Advertenties